A Kriya Jóga nemzetközi szervezetei

A Kriya Jóga nemzetközi szervezetei

 

Célunk: A Sprirituális fejlődés és az Emberiség szolgálata

Célunk egy olyan spirituális közösség létrehozása ami szereteten, együttérzésen, együttműködésen és szolgálaton alapul, nyitva áll mind a spirituális úton járók és mind az útkeresők számára. Elköteleztük magunkat az emberiség szolgálatára a spirituális, egészségügyi és oktatási tevékenységekben. Az integrált fejlődésben hiszünk – ami spirituális, fizikai, pszichológiai és intellektuális szinten egyszerre zajlik – a jóga, meditáció, ima, tanulás és a szolgálat útján.

 

Tevékenységi terület: Határokon átnyúló nemzetközi szervezet

A Kriya Jóga Nemzetközi Szervezetek felépítésén belül három fő központ működik: egy az USA-ban, egy Európában és egy Indiában. A fő központokhoz alközpontok tartoznak, amelyek Észak- és Dél-Amerikában, Európában, Indiában, Ausztráliában és Új-Zélandon találhatóak. Mind a három fő központ rendelkezik egy-egy nonprofit szervezettel, melyeket Paramahamsa Hariharananda alapított spirituális, oktatási és jótékonysági tevékenységek ellátására.

 

Fókusz: A Spirituális Keresők Szolgálata

A Kriya Jóga tanításait terjesztjük a Kriya Jóga Mestervonal iránymutatásai szerint, ami Mahavatar Babaji Maharaj-tól Paramahamsa Hariharananda-ig és az ő utódáig Paramahamsa Prajnanada-ig tart. A célunk megtanítani a spirituális keresőknek a Kriya Jóga technikáját a spirituális fejlődésük segítéséhez. Kriya Jóga beavatási programokat és elvonulásokat szervezünk világszerte és a jóga tanításait terjesztjük könyv és számos más formában. A spirituális fejlődés és a meditáció számára megfelelő környezetet teremtünk és tanítjuk a Kriya Jóga alkalmazását a mindennapi életben. A faji, nemzeti, nemi és vallási hozzátartozástól függetlenül tanítjuk a Kriya Jóga szent tanait, az önmagvalósítás és Istentudatosság fejlődési útját járóknak.

 

Módszerünk: A Kriya Jóga

A Kriya Jóga egy meditációs technika, ami hozzásegíti a spirituális keresőket, hogy elérjék az önmegvalósulás állapotát, ami folyamatos egységben létezést jelent Istennel. Ezen technikán keresztül, a kereső megtapasztalhatja Isten jelenlétét önmagában és minden más teremtményben. Az állapot eléréséhez szükség van a rendszeres Kriya meditációra, a szeretet és szolgálat gyakorlására.

Logo: “Az út amin a megvalósultak vezetnek”

Küldetés: Meditálj és légy megvalósult!

 

Megosztom és ajánlom ezt az oldalt: